Biblioteca Municipal "Guillem Viladot" d’Agramunt 

Amb l’objectiu de promoure la lectura, el mes de febrer varem començar a donar veus per organitzar algun tipus de trobada de lectors. Després d’un parell de trobades (conduïdes pel Jaume Jovell), el resultat de la iniciativa ha estat el següent:

S’han apuntat una quarantena de persones.

Ens reunirem un cop al mes i alternarem dos tipus de trobada: la Tertúlia de lectors, i el Club de lectura.

Tertúlia de lectors vol ser una reunió en que els assistents poden tractar qualsevol tema relacionat amb la lectura, últims llibres que han llegit (recomanacions, tallers, presentacions de llibres, xerrades d’escriptors, etc.). El Club de lectura, en canvi, serà una reunió en que es parlarà d’un llibre (llegit prèviament per tots els assistents).

Les Tertúlies de lectors es faran cada dos mesos, el 1r dimecres de mes, a les 20.30 h.

Per al Club de lectura hem establert 2 torns, un de tarda, el 1r dilluns de mes a les 17 h, i un de nit el 1r dimecres de mes a les 20.30 h. Les primeres trobades del club seran:

DIMECRES, 2 DE JUNY, a les 20.30 h.     I     DILLUNS, 7 DE JUNY, a les 17 h.

La novel·la que llegim és "País íntim" de Maria Barbal. A la biblioteca disposem d’un taulell d’anuncis per a les Trobades on s’anunciaran totes les tertúlies, clubs i les novetats.

Estem molt satisfetes de la bona acollida que ha tingut la iniciativa i esperem complir amb el calendari que s’ha fixat.

Les trobades resten obertes a tothom que hi estigui interessat.  

També hi podreu participar des de casa a través del nostre bloc: http://agramuntllegeix.bloc.cat.

Us hi esperem…