Tertúlia amb Ramon Soler i Riba

S´han acabat les vacances!    

 i  aquest any amb més deures…P_350

Dijous,  dia 25 a 2/4 de 9 dels vespre ens vindrà el Ramon Soler i Riba (que ens va agradar tant en la presentació de Peguera) , per parlar amb nosaltres del seu altre llibre Fil i carbó (està molt content que l’haguem llegit)

Us esperem!

1 comentari

  1. ma teresa anyé

    5 Febrer 2015 at 18:40

    El Ramon Solé ens va enamorar el primer dia que ens va explicar la seva novel·la de la mina fatídica. La segona tertúlia va ser molt exitosa de públic per la segona novel·la basada en fets reals. L’entusiasme d’un escriptor que treballa en una fàbrica tèxtil ens ha meravellat. La senzillesa en que presenta la seva obra i l’emoció que expressa en sentir-se llegit ens ha convençut. Un home de poble que ha trobat en l’escriptura una forma de recuperar una part de la història catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php