Desig de xocolata de Care Santos

desig de xocolata
Ens trobarem per parlar-ne :

GRUP VESPRE: Dimarts, 5 d’abril a les 20.30h

 

Per saber-ne més…

1 comentari

  1. ma teresa anyé

    3 Maig 2016 at 18:15

    La novela ens ha entretingut i ens ha resultat més o menys atractiva en funció del gust d’una de les tres parts de cada lector. Les uneix un fil conductor, que no té més importància que la de donar suport a la història de la xocolata a través dels segles.
    La darrera part potser ha estat la més discutida en la interpretació per la intenció de l’autora a l’hora de representar una petita reproducció de les noveles del segle XVIII en que les aventures eren semblants a les dels protagonistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php